Choď na obsah Choď na menu
 


150,Mi történt a vízözön előtt? 1 Megmentettük a tudást

Mi történt a vízözön előtt?

1 rész

SOK SZÁZ OLDALT TANULMÁNYOZTAM, HOGY EZT PÁR OLDALAS CIKKBEN ÖSSZEFOGLALJAM. SOK MAGYAR KIVÁLÓSÁG ÍRÁSÁT ISMEREM A TÉMÁRÓL, ÉS KÜLFÖLDI HONLAPOKAT IS ÁTOLVASTAM. EGYIK EGYHÁZ TANÍTÁSÁT SEM VONJUK KÉTSÉGBE AZ EMBER TEREMTÉSÉRŐL, VALLÁSOS EMBEREK VAGYUNK, ÉS TUDJUK, MINDEN ISTENTŐL, AZ ATYÁTÓL VAN. EZZEL A TUDATTAL FOGTAM HOZZÁ A VIZSGÁLÓDÁSHOZ. 2005-BEN. MOST JÖTT EL AZ IDEJE, HOGY RÖVIDEN MINDEZEKET LEÍRJAM.

Kép feltöltését nem engedi, képért katt a szövegre.

1 kép

Ősállatokat háziasítottunk, nem nézünk ki ősembernek.

 

Letűnt civilizációk emlékei 1 : 100.000. éve is inteligensek voltunk. A bizonyítékokhoz kattintson az aláhúzottra, másik honlapon olvashat róla.

Letűnt civilizációk emlékei 2 : (katt az aláhúzottra, másik honlapra lép) szíveskedjenek megnézni egy ősi térképen Atlantiszt is jelölik, kőbe vésve. Az Antartktiszt úgy jelölik, hogy még nincs rajta hó és jég egy török leleten. A glozeli kövek rovás és képírásával e honlap elején már foglalkoztam,  több írását én fejtettem meg, és publikáltam először az olvasatát.

Következőként egy ujságcikket olvassanak el:

Tényleg volt özönvíz? (Katt az aláhúzottra, másik honlapon a cikk.)

Miért alakultak ki a civilizációk? Miért vagyunk civilizáltabbak, mint az Afrikában, az Amazonas őserdeiben, vagy a Csendes-óceán szigetein ma élő népek?  A Föld rejtélyes kőemlékei 

Az igazi titok nem egyes népek elmaradottsága, hanem a mi fejlettségünk. Egyes kutatók szerint 2 millió évbe telt, míg az emberiség eljutott a pattintott kőtől a szakócáig. Mitől gyorsult fel a fejlődés?

A történelem térképek a Kárpát-medencében és Európában a mezopotámiai (mezőföldi) népesség leleteit és egyidejűségét jelzik. Ősi hazánk a Kárpát-medence, minden nép csak utánunk jött ide. 300 ezer éve lakott a Kárpát-medence?

Ide kattintva angol nyelvű honlapra lép, de rengeteg kép és lelet képét láthatja, amiről e rövid cikkben írok

Egyik könyvben olvastam:

1957-ben Ralph Solecki a Tigris folyó forrásvidékén Sanidar barlangban 44 ezer éves héttagú család maradványait fedezte fel. Halálukat kőomlás okozta. Kr. e. 27000 és 11000 között a terület elnéptelenedett, és 11 ezer után ismét emberi jelenlétre bukkantak, megmagyarázhatatlanul magasabb kulturális szinten.

Igen a Termékeny Félhold területén vagyunk. Honnan a vetőmag, a zab, búza, köles, rozs, len, a hozzá szükséges tudás, olajpréselés, ruhaszövés, fonalkészítés, gyümölcstermesztés? Alma, körte, füge, mandula, dió termesztése?

A Biblia erre a helyre teszi Édent, a világ első gyümölcsöskertjét, ahol Isten az embert elhelyezte. A Bibliában leírt vidéket 4 folyó öntözte. Melyik ez a 4 folyó? A Bibliában: Teremtés könyve 2. 8-14. sor.: Pison, Gichon, Tigris, Eufrátesz. Tigris (mellékfolyói is magyar nevűek: Khabur = Hab+úr, Záb = Zab, Tharthar = Tartály  és Eufrátesz= Buranunna = Bor+hona, Erdélyben ma is bornak nevezik a vizet.(Mellékfolyói is magyar nevűek: Murat = Mura, Karasu = Kereső ma is meg van, az eredeti magyar neveik a lexikonban, katt az aláhúzottra. Pison = Pis+hon = Víz-hon a ma is ilyen nevű Pis+hon =Víz-hon, mai elcsavarással Pozsonyon folytik keresztül, és mai neve Duna. Ismerik még Ister = Eszter az azonosság miatt a sumer Istár, a termékenység és a háború istennőjének a nevével hozzák összefüggésbe. Szerintem a Vénusz bolygó ősi neve. Gichon = Gi+hon= Égi-hon földje mai nevén Nílus és Egyiptom földjét öntözi, ami valóban Kus-földnél kezdődik.

Az Ókori Keleten a középső kőkor idejében vagyunk. Kr. e. 11.000. körül. A kutatók szerint Európában k.b. 8.000. körül jelent meg a suméroid (= magyar) faj, azaz Hunor és Magor faja a Kárpát-Medencébe költözött?

Kr.e. 7500 körül van agyagművesség a Kárpát-Medencében és Mezopotámiában (=Mezőföldön) is. Volt összeköttetés a két vidék között?

75 ezer éves település romjait találták meg a Perzsa-öbölben.( Katt az aláhúzottra, a lap elején levő cikk. lejjebb lapozva sok érdekességet is olvashat ugyanott.)

Jogosan tesszük fel a kérdést:

Mi történt a vízözön előtt?

 

Mi történt a Vízözön előtt?

Az élet fejlődése a kutatók mai véleménye szerint (Csak magyar szavakat használok, ugyanis e honlap elején bebizonyítottuk, több mint 100 lelet bemutatásával,  hogy a világ első nyelve, írása, magyar volt, a többi nyelv csak utánunk keletkezett, más nyelvű leleteket az interneten sem találhatunk.):

  • kezdetleges élet a tengerekben az Ősidőben 4600 millió év.
  •  algák megjelenése 542 millió év.
  • mohák, harasztok, páfrányok, nyitvatermők 444-145 millió év.
  • kétéltűek, hüllők, dinoszauruszok, madarak 251-65 millió év.
  • zárvatermők, kétszikűek, egyszikűek, főemlősök, félmajmok, majmok, emlősök 65-5.3 millió év.
  • emberszerűek, emberszabású majmok, értelmes? ember 14 millió évtől.
  • növénytermesztés és az állattenyésztés Kr. e. 12000. évtől.

 

Elöljáróban: természetesen hiszünk az egy Istenben, Mindenható Atyában, minden láthatónak és láthatatlannak teremtőjében. Így tovább kutatunk, és csak azt hisszük el, amit bizonyítani lehet, leírt vagy tárgyi emlékekkel.

 

A sumér agyagtáblák

 Agyagtábla könyvtárakról olvashat az aláhúzott szövegre kattintva, másik honlapon.

Ide vágó leletek ide kattintva láthatók.vilagbiztonsag.hu/index_files/mag.htm

 

A sumér (= szemúr magyarok) feliratai szerint a mai emberiséget a távoli időben megelőzte egy ősi emberi faj, amely félig a szárazföldön, félig a vízben élt. Tehát kétéltű volt.

A táblák szerint Enlil, aki elsőként érkezett a Földre, és aki Dél-Afrikában a vezető volt, a vizekben kötött ki. A bolygónk irányítói a Lemuria-i emberek voltak. A másik bolygóról jött utazónak engedélyt kellett kérnie a Földön való letelepedésre és az arany kitermelésre.

 

  Enlil (egy nefilim) mikor Földünkre érkezett, először a lemuriaiakkal ( a Szíriuszról jóval korábban érkezett fajjal) vette fel a kapcsolatot. Azután a nefilimek letelepedtek a földön, és megindították azt a folyamatot, ami a ma ismert emberi faj kialakításához (megteremtéséhez) vezetett.

Földönkívüli szerű koponyát találtak Magyarországon is.

Ez a történet is szerepel a sumér agyagtáblákon.

 

 Képek és érdekességek ide kattintva láthatók.

Hihetetlennek tűnik, de így van, az ősi lemuri emberiség központja a Kárpát-medence volt, ebben a korban meleg vizű beltenger szigetekkel, vulkánokkal, mocsarakkal.

A Kárpát-medence volt az bolygónk északi pólusa is. A Föld nem hűlt ki annyira mint napjainkban, ezért elviselhető hőfok a sarkokon, kellemes tengerekben volt.

 

Mit tudunk a népmeséinkből?

A legősibb meséinkben előfordul az, hogy az embereknek valamikor körömbőrük volt. Tehát pikkelyesek voltak.

Kialakult a fejlett agy, kéz, mozgékony hüvelykujjal, a fajunk még szőrtelen, és pikkelyekkel borított, aminek maradványa a kéz és lábkörmök.

Koponyacsontjaink közül a két oldalcsont a megszületésünk előtt különáló, a koponyatetőn varrat van. Homlokcsontunk a születésünk előtt összenő úgy, hogy varrat sem marad. (Emberszabású majmoknál ilyen nincs, de akik úgy érzik, a majmoktól származnak, hagyjuk meg őket e tudatukban.)

Az ember az emberszabásúaknál is régebbi testi jellemzőkkel rendelkezik.

 

Több testvérnépünk ősi eposzaiban fennmaradt a fent leírt bőrpáncélnak az emléke.

( Magyar népmeséink sebezhetetlen hősei, Achilleus története, a Mahabharatában Karna a Napisten fia testét a húsába nőtt pikkely páncél borította.)

 

A Szíriuszról származó fajnak volt egy különleges harmadik szeme is, a homlokcsont fölött. Nekünk is meg van a nyoma, a három koponyacsont találkozásánál, amiről tudjuk, hogy az első életéveink után nő be a fejünk-lágya. A harmadik szem maradéka a tobozmirigy. A harmadik szem a mai rádióhoz hasonlóan, telepatikus érintkezést tett lehetővé a lemuriai emberek között.

Ma is vannak ilyen népek Indiában és Dél-Amerikában, ahol a ködös, párás területeken szokásos a kommunikáció e módja. Ez a képesség az ősi kultúrákban természetes volt.

Sívát 3 szemmel ábrázolják, a kultusza magyar eredetű. (Erre alkalom adtán vissza térek.)

 

A magyar-sumér képírásban a magyar leszármazás fogalma, képjele a három búzamag, és három a magyar igazság.

Mag-ar, mag-úr, = MAGYAR.

Szem-úr= Sumér (idegen nyelvű kutatók leírásában).

A mai időkig vannak Magyarországon LÁTÓEMBEREK, őket inkvizícióval és egyéb módon ma naiv tudatlanoknak nevezve akarják háttérbe szorítani.

 

Oannész és haltestű társai a földön: (ide kattintva egy másik honlapon is olvashat róla)

 

Oannész történetében az emberek a civilizációt félig hal, félig ember lényektől tanulták.

Baktai Ervin fordításában magyarul is olvasható a Mahábharáta történetéből Úr-honi(=Arjuna) herceg és Halápi(=Ulupi, a lápi) vízi tündér szerelme.

Magyar népmeséink is tele vannak a vízben élő tündérekkel.

 

Vajon milyen ősi – hány millió éves- a magyar nyelv, hogy a vízözön előtti korokból őriz történeteket, amiket a kutatók zagyvaságokként a mesék világába száműztek?

 

Népmeséink hihetetlenül régi időkből származó teremtéstörténetek, emlékeket mutatnak be a sarkok vándorlásairól. A sarkokon fél évig van nappal és fél évig éjszaka: így kezdődik sok mesénk: „amikor még egy nap volt egy esztendő” ! A sarkok közelében: „amikor még 3 nap volt egy esztendő”!

Népmeséink Tündérországról az örök tavaszról mesélnek. Fentebb írtam, csak itt volt a nagy forróságban élhető hely. Petőfi a János Vitézben is (Magyar Napisten) Iluskához (= Tündér Ilonához jut a Vénusz = ) boldog aranykor magyar országába!

Egyes vélemények a tündérekről, ide kattintva másik honlapra lép.

 

Ez a terület tehát a Kárpát–medence, mai nevén Magyarország ősidőktől fogva a magyar népek területe volt. (Árpádról és Attiláról a honlap elején írtam, olvasatukat a figyelmükbe ajánlom.)

 

A teremtés könyve

 

Ide kattintva a Bibliában is megnézheti

 Itt a lexikonban is megnézheti

Őstörténetünk kutatásából rendkívül fontos az újra tanulmányozása.

Babilon, Akkád, Úr, Uruk, Lagas, Eridu, Mari, Arpad, stb…az utóbbi évszázadokban leltek rá romjaikra a Biblia leírása alapján, eddig történeteiket szép mesének hitték, amiről a Szent Könyv írt.

 

Sumér = szemere = szemúr =  magyar ékírásos agyagtáblák szólalnak meg, melyeket sok-ezerszám ástak ki az ősi könyvtárakból és a földből.

Mindent megtaláltak, amiről a BIBLIA beszámolt.

 

Voltak előttünk letűnt világok, civilizációk? 
Nippur városában talált agyagtábla ír róla.

 

A honlap lélekvándorlásról is ír, én a keresztény tanításban hiszek: a keresztény vallásban Jézus azt tanítja, az emberi élet egyszeri és megismételhetetlen. Az ember sorsa az ítélet után vagy a mennyország, vagy a pokol. A tisztítóhely azok állapota, akiknek még tisztulniuk kell, hogy bejussanak Isten országába.

 

Ezt tanította kezdetleges formában az egyiptomi magyarok szent könyve az ősidőkben is, részletesen bemutatom: Teljes cikkért katt a sárga szövegre.

 

Mi történik a halál után?  1, A lélek halhatatlan

 

Herodótos nagyon jól látta, hogy az egyiptomiak voltak az elsők, akik a lélek örökkévalóságát, vagyis a lélek halhatatlanságát megfogalmazták és hirdették(Herodótos: History. I. 17.o. London, 1949.)

Amint a földi halandó szemeit a halál lezárta, teste megszűnt mozogni s az ember tehetetlenül feküdt. Mi történt vele? Úgy magyarázták a teológusok, hogy elhagyta az a valamije, amit két párhuzamosan felfelé tartott karral írtak, a két kart alul hosszúra nyújtott téglalap alakú idommal kötve össze. Ez idom közepe alá gyakran még egy kis merőleges vonalkát is húztak . Sokat tűnődtek a szakemberek azon, vajon miként kell e titokzatos jeleket kiolvasni és főként milyen értelmet tulajdonítottak neki az egykorúak. A jeleket ábécére így írták át: KA. Azt gondolták, hogy a szó ez és az ember második énjét (double) jelenti.Ezzel kezünkben is van a kulcs, hogy a kérdéses hieroglifákat helyesen el tudjuk olvasni. A két kar A+KARA, a téglalap alakú részleg a Ta. Ha e jeleket az említett első merőleges vonóeke kiegészíti, a jelek szinte kínos pontossággal írják a szót: A+KARA+Ta. Ami tehát az egyiptomi bölcselők szerint az embert halála pillanatában elhagyja, az kétségtelenül az illető –akarata.

Az egyiptológia egy újabb fontos kérdését oldottuk meg a magyar nyelv segítségével.

 

A Mennyek Országa 2, Isten társa lesz 

 

Ő is kapott az égi birodalomban egy széket (trónust), egy szekeret, egy ágyat meg egy csónakot evezővel és ezen túl, ezekben a kényelmes alkalmatosságokban elhelyezkedve kísérhette Napurat utazásaiban, mesterével kocsikázhatott az égboltozat fényes útján nappal és vele hajókázhatott a földalatti vizeken éjjel, mindig kivilágításban, mert a Nap társaságában őrök világosság fényeskedett felette. Színről-színre láthatta az Istent...

 

Van Pokol 3, Megkapja mindenki a büntetését

 Egy papirusz szerint az alvilág parancsnoka SZEKÉR-US, aki tűzzel kínozta, -szekírozta(?)" a vétkezőket. Úgy látszik azonban, a pokolban is volt valami rangsor és a kisebb gazemberek büntetlenül mehettek át egyes tartományokon, helyesebben szólva kínzókamrákon...

 

Sumér tudás és emlékezet

 

 A sumérok agyagtáblái százezer évekre visszamenőleg írnak le történéseket, és ezek szerint emberi fajunk körülbelül 300 ezer éves. Megdöbbentő, hogy előttünk is léteztek civilizációk.

Pl: tudtak a külső bolygókról, leírták, hogyan kering a naprendszerünk, mit lehet látni, ha kívülről közelítünk a Föld felé. A beszámoló írásának a korát Kr. e. 3.800 körülire becsülték a kutatók.

Tudták, hogy a Föld tengelye 23 fokos szögben hajlik el. A Föld forgástengelye elmozdul és Kb. 25920 év alatt egy egész kört ír le. (Mai számítások szerint ez 24000 év. A mi életünk időtartama szempontjából ez lényegtelen.)

 

A táblákat Mózes fellépése előtt 2000 évvel írták. A leírásukhoz 2160 évig tartó megfigyelések kellenek, hogy rájöjjenek, a Föld tengelye elhajlik.

 

Ókori csodák cikkhez katt ide.

 Ez lenne az az égi jármű, amiről a jövendölések szólnak?(Katt a képekhez és a cikkhez.) A sumerok azért nevezték el az isten lakhelyét Nibirunak, mert ennek a szerkezetnek a megjelenése együtt járt az emberek cselekedeteinek az elbírálásával és az ősi rend helyreállításával. Mily csodálatos a magyar nyelv, mely kutatók szerint, szavaiban azonos a sumer = Szem+úr nyelvvel. Az értelmes lények által irányított Nibiruval (- nagy+bíróval) tehát nem más érkezik, mint a bíró (biru), aki ítéletet hoz világunk fölött. Az utolsó ítéletet.

 

A Nibiru (nagy bíró) bolygó = Magyar - laka néven ismert más kutatók olvasatában:

 

A leírás szerint eggyel több bolygó volt naprendszerünkben, az agyagtáblákon Nibiru-nak írták, a babiloniak később Marduknak nevezték. a bolygó hatalmas, és a naprendszer többi bolygójával ellentétes irányba kering a Nap körül. A Nibiru áthalad a Mars és Jupiter pályáján, és 3600 évente halad keresztül a naprendszerünkön.

A bolygót a nefilimek lakják, igen magas termetűek, a nők 6-8 méteresek, a férfiak10-12 méteresek. Nem halhatatlanok, de nagyon hosszú életűek, ezért félisteni lényeknek írják le őket.

Ezt csak akkor hiszem el, ha megtalálják a földi maradványaikat. Itt a videó, kattintson ide, és megnézheti!

 

Az agyagtáblák iratai szerint a kb. 450 ezer évvel ezelőtt a nefilimek bolygóján nagy bajok jelentkeztek. Ezt a mai környezeti gondjainkhoz és légköri bajainkhoz tudjuk hasonlítani. Úgy döntöttek a kutatóik, hogy a Nap melegét ne veszítse el a bolygójuk, arany részecskéket, aranyport juttatnak a felső légköreikbe, ez a napfényt és a meleget tükörként veri vissza.

 

Hosszú élet mellett rendelkeztek űrhajókkal, az agyagtáblák a mai űrrakéta ábráit tartalmazzák, űrhajókban ábrázolják őket, a rakéták hátulján fénycsóva formában lángok csapnak ki.

 (Egy videó, katt ide: egy űrlényt elfogtak Kínában, 2008-ban, elhihetjük?)

 

Leírásuk Din-Gir = Tin-Dir= TÜNDÉR szavunk. Végig kutatták a naprendszer minden bolygóját, és a Földön találták meg a nagy mennyiségű aranyat.

Kb. 400 ezer évvel ezelőtt egy csapatot küldtek át, arany bányászat céljával. 12 vezetővel érkeztek, 600 aranykitermelést végző munkással, valamint 300 küldöttel (kutatóval, tudóssal) akik a Föld körük keringő űrhajóban maradtak. Minden 3600 évben, amikor a Nibiru földközelbe ért, az aranyat átszállították. 100 – 150 ezer (földi) évig végezték a munkát, mikor kitört a nefilim lázadás, a bányászok nem dolgoztak tovább.

A vezetők úgy határoztak, - írják az agyagtáblák-, hogy kiválasztanak egyet a földön létező életformák közül. Ennek a lénynek a vérét összekeverték agyaggal, egy fiatal nefilim férfi magját a másik két alkotóval elegyítették. A tábla kémcsőszerű tárggyal ábrázolja őket. Egy lombikból egy másikba öntenek valamit, és egy új életforma jön létre.

 

Génsebészet? Klónozás? Modern szóval a földi lény DNS-ét és saját DNS-üket felhasználva új fajt hoztak létre, amit ők irányítottak, és a feladatuk az arany kitermelése volt. A sumér leírások szerint ez volt az első feladata az emberiségnek.

 

Délkelet – Afrikába teszik a kutatóink is az emberi faj megjelenését, és a történelem térképeken a Nílus völgye, majd a Tigris és Eufrátesz vidéke, onnan Európa majd tovább vándorolva a világ benépesítésére törekedett vezetőivel az jelenlegi emberi - magyar- faj.

Nem sikerültek a beavatkozáskor, azok az embercsoportok, ma ősemberi mellékágaknak nevezzük, amik a hivatalos tanítás szerint kihaltak. Kihaltak? Vagy túlszaporodtak...? Lerohanták a békés magyar törzseket...? Népirtásokba keztek...? Ez mind kutatandó kérdés...

 

(Az említett területekről mutattam be e honlapon magyar nyelven írt leleteket.)

 

Vagy mégsem haltak ki teljesen? Más gondolkodásmóddal, erőszakos fajok jelentek meg, ők lennének a megmenekült elmenekült túlszaporodott harcias rabló népek, akik a jól sikerült magyar fajjal keveredve országokat, nemzeteket hoztak létre a történelem folyamán, és irtottak raboltak ki népeket? Ezt kutassák mai génsebészeink, DNS kutatóink, történészeink, nem szándékozom őket kutatni.

 

Egyes honlapok kutatásai szerint a magyar DNS a legősibb a világon.

Az emberi fajt Délkelet-Afrikából származtatják, megvannak az aranybányák is, az arany meg sehol. az emberiség első tagja, tagjai kb. 150-250 ezer évvel ezelőtt élhettek. akit Évának (evőnek) neveztek el afrikai nő volt. Az emberi fajt a GONDVÁNA nevű területre helyezték és ott formálódtunk 50-70 ezer éven keresztül. Gondvána sok törzs ősi teremtéstörténetében megtalálható. 

 

A sumér iratok és ábrázolások szerint az ember a nefilimek magasságának egyharmada.

 

A Bibliában is le van írva, ( Teremtés könyve 6, 1-4.) a Földön a kezdeti időkben óriások éltek. Amikor az emberek sokasodni kezdtek, a föld színén, és leányaik születtek, látták az ISTENNEK FIAI (nefilimek fiai) az emberek leányait, hogy szépek. Feleségeket vettek maguknak mindazok közül, akiket megkedveltek…Óriások voltak a Földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bementek az emberek lányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik. Ezek azok a hatalmasok, akik elejitől fogva híres-neves emberek voltak. A régi Bibliák nephilimnek nevezik őket. ÚGY, ahogy az ÉKÍRÁS még ősibb táblái MAGYAR NYELVEN EZT KÖZLIK.

 

A Sumér városok a nefilimek tartózkodási helyén, Mezőföldön (= ma Mezopotámia) jöttek létre. A Sumér királylisták szent uralkodói rendkívül hosszú ideig uralkodtak. Más keringési idejű bolygón más az időszámítás, sőt az élőlények életkora is. Kínában is találtak óriási csontvázakat.

 

 A Bolygót (Nibiru) ahonnan származunk, MAHAR-LOKA, MAGYAR-LAKA, néven is nevezték. És egyes internetes lapok szerint, letelt a 3600 esztendő, ebben az évszázadban a Nibiru, = Magyar-laka bolygó ismét földközeli pályán fog elhaladni. Vajon a magyar nép felemelkedésének milyen következményei lesznek? Hazánk a Kárpát-medence újra egyesülni fog-e? A kirabolt, üldözött magyarság, a háborúk alatt és a megtorlások alatt kiirtottak családjai megkapják e kamatostul a kifosztóiktól, kirablóiktól, földjeiket elfoglalóiktól az örökös kárpótlást? Ez 3600 évre visszamenőleg háborús bűnösök esetében a mai jogalkotás szerint is jár, természetesen a kamatokkal együtt. A háborús bűnösök népeit, vezetőit, feljegyezte a világtörténelem. (Közeleg Jézus második eljövetele? Katt az aláhúzottra.)

 

 

Befejezésül 7 agyagtábla és egyéb szövegek, katt ide, másik, angol nyelvű honlap.

 

A Nibiru = Magyar-laka bolygó képei és ismertetése: Kattints az aláhúzott részre.

(Felhasznált irodalom: a Magyarságtudományi Intézet szabadon bemutatható és felhasználható művei, saját kutatásaim és tanulmányaim, Dr. Baráth Tibor: A magyar népek őstörténete, egy remekmű: Bakos Attila: A Duna Evangéliuma, a képek forrása internet szabadon bemutatható képei.)

Az írás szabadon bemutatható és felhasználható, a honlapra történő hivatkozással.

2011. október 23.

Ha a hivatkozásokat törölték, az nem a véletlen műve.