Choď na obsah Choď na menu
 


151,Mi történt a Vízözön elött? 2 Jövendölések...

Mi történt a Vízözön előtt? 2 rész

Elöljáróban: A Kárpát- medence az élet kialakulásának a központja. Kezdettől fogva itt élünk, a leleteink is bizonyítják. Olvassák el: Újabb leleteket találtak Rudabányán. (Katt az aláhúzottra.)

Nézzük mit találtak 350-400 ezer évvel élt vértesszőlősi embernél. Katt ide.

Az aláhúzott részre kattintva másik honlapra lép.

 

Vannak- e földön kívüliek? Milyen bizonyítékok vannak a létezésükre? 

A legfejlettebb csillagászati műszerekkel sem sikerült az idegenek létezésére utaló jeleket azonosítani. Ha a matematikai valószínűség szabályai szerint létezniük kell, akkor viszont hol vannak, és miért nem találjuk őket? Eltitkolják?

Isten az embert az Édenben helyezte el.

Hol volt az Édenkert?

 

1, Az ősvilág alapjait elmosta az özönvíz? Esetleg volt másik áradás, amelyből az özönvíz mondája keletkezett?

 A Gilgames eposz

2, Vízözön (Katt a cikkhez.)

Több nép emlékezetében fennmaradt.

3, Rejtélyes elődök, rövidcikk képekkel. 

E szerint voltak magasan fejlett civilizációk a Földön.

4, Volt Atlantisz?

 Népmeséink hihetetlenül régi időkből származó teremtéstörténetek, emlékeket mutatnak be a sarkok vándorlásairól. A sarkokon fél évig van nappal és fél évig éjszaka: így kezdődik sok mesénk: „amikor még egy nap volt egy esztendő” ! A sarkok közelében: „amikor még 3 nap volt egy esztendő”!

Népmeséink Tündérországról az örök tavaszról mesélnek. Fentebb írtam, csak itt volt a nagy forróságban élhető hely. Petőfi a János Vitézben is (Magyar (Nap?) Isten) Iluskához (= Tündér Ilonához jut a Vénusz = ) boldog aranykor magyar országába!

Honnan a vetőmag, a zab, búza, köles, rozs, len, a hozzá szükséges tudás, olajpréselés, ruhaszövés, fonalkészítés, gyümölcstermesztés? Alma, körte, füge, mandula, dió termesztése?

A Biblia erre a helyre teszi Édent, a világ első gyümölcsöskertjét, ahol Isten az embert elhelyezte. A Bibliában leírt vidéket 4 folyó öntözte. Melyik ez a 4 folyó?

A Bibliában: Teremtés könyve 2. 8-14. sor.: Pison, Gichon, Tigris, Eufrátesz.

Tigris mellékfolyói is magyar nevűek: Khabur = Hab+úr, Záb = Zab, Tharthar = Tartály.

 Eufrátesz = Buranunna az ősi neve = Bor+hona. Erdélyben ma is bornak nevezik a vizet. Mellékfolyói is magyar nevűek: Murat = Mura, Karasu = Kereső ma is meg van, az eredeti magyar neveik az internetes lexikonban megtalálhatók.

Pison = Pis+hon = Víz-hon a ma is ilyen nevű Pis+hon =Víz-hon, mai elcsavarással Pozsonyon folytik keresztül, és mai neve Duna. Ismerik még Ister = Eszter az azonosság miatt a sumer Istár, a termékenység és a háború istennőjének a nevével hozzák összefüggésbe. Szerintem a Vénusz bolygó ősi neve.

Gichon = Gi+hon= Égi-hon földje mai nevén Nílus és Egyiptom földjét öntözi, ami valóban Kus-földnél kezdődik. Természetesen ez is magyar föld volt az idegen megszállásig, bizonyítékul több mint 100 leletet mutatok be, melyek saját fordításaim egyiptomi magyarból mai betűinkre. Katt az aláhúzottra: Egyiptomi magyar fáraók és istenek hieroglif szövegei.

Tehát  már akkor ott éltünk, mikor az egész világ egy földrészből állt, Gondvanának nevezik az ősi népek emlékezetében. (Gondvana = Gondtalan, egybecseng az Éden, Isten kertje, a Teremtő Isten gondviselésének jelentésével.)

Hamarosan következik: Mi történt a Vízözön előtt? Atlantiszon is magyarok éltek? A Vízözön pusztította el az előző magyar kultúrát, vagy űrbeli támadás térített felénk egy kisbolygót, amitől kiloccsant az óceán?

2011-10-29.

 2012 A titkok kiderülnek! www.vilagunk.eoldal.hu/(katt a címre, másik honlap gyűjteményét olvashatja).