Choď na obsah Choď na menu
 


152,Mi történt a Vízözön előtt? 3 Atlantisz magyarjai

Mi történt a Vízözön előtt?

3 rész

Atlantisz magyarjai

Az 1-2 Vízözön előtti írásokat bizonyára elolvasták.

 A cikkeket ha végignézik és olvassák, egyértelműen kiderül, hogy Toth=Tudó az Észak és Dél Egyiptom egyesítése után hozta létre az ókori világ Legcsodálatosabb és legtovább fennálló magyar birodalmát. Ő egyenesen Atlantiszról jött ide rokonaihoz a nagy katasztrófa elől elhajózva.

(Rövid összefoglalást e lap alján fognak olvasni.)

Hogy mindent megértsünk, néhány ezzel foglalkozó honlapot ajánlok a kedves olvasóknak. Az aláhúzottakra kattintva másik lapra lépnek.

Éltek e óriások a földünkön? Katt az aláhúzottra:  A leleteknek ásatásoknak hihetünk, a Biblia is ír az óriások létezéséről.  Voltak óriás = úri+ős túlélők, akiket a mai ember kiirtandónak ítélt?

Ősi civilizációk: A szakkarai piramis és az atlantiszi technika. Elveszünk az évezredekben. szakkarai piramis mint kvantumtechnika.

A Nagy Piramisból származó 12 smaragdtábla Toth = Tudó írásával, atlantiszi tanokkal.

Az özönvíz okozta pusztulás előtt, az atlantisziak megmentették a tudásukat.

Atlantiszon Melkizedek rendje szerinti vallás volt. (E név nem véletlenül ismerős a Bibliából is, Melkizedek a Uru Solyma= Szent Sólyom városa =Hyero Solyma = Hirosima japán nyelven = mai nevén Jeruzsálem papkirálya volt.)

Magyar teremtéstörténet, érdekes a mondanivalója. Teremtéstörténetek címjegyzékben találja más népeké között.

Vízözön mesék, vagy a földi népek ugyanazt tapasztalták?

A vízözönt túlélő istenek? idegenek? A vízözön után nagy valószínűséggel még létezhetett néhány tudás-központ, ahol összefogták, ahonnan irányíthatták a Föld újratérképezését, földmérését és újrafelosztását, mert az ősi térképkészítők az egész földkerekségen otthagyták kőbevésett nyomaikat. Újra elvitték a kultúrát a túlélőknek.

Lemuria a titkos föld, ahol magyar elődeink éltek. Egy idézet a cikkből:"Vannak mai táltosok Magyarországon, akik azt tanítják, hogy bár Mu kontinense Kr.e. 11 531-ben eltűnt az óceán mélyén, emléke nem halványult el, sőt a magyarokban nagyon is él.
Mu szigetére ugyanis legalább 70 ezer évvel ezelőtt idegenek érkeztek a Szíriusz csillagképből, akik tudással ajándékozták meg az itt élő népet, és megbízták őket, hogy ezt a tudást, a fényt vigyék körbe az egész Földön. A birodalom pusztulása után a menekülőkből lett az egyistenhívő maja nép - amely egyesek szerint a "magya" vagy magyar nép őse. E civilizáció rendkívül magas fokú technikai és szellemi, spirituális tudás birtokába jutott. Hajókat építettek, elindultak nyugat felé, és szellemi gyarmatokat hoztak létre az egész világon. Elérték a mai India, Kína területét, az amerikai kontinensen pedig kiépítették a maja birodalmat.
A bizonyítékok? A maják formakincsében egyesek szerint ott vannak azok az ornamentikai elemek, amelyeket a magyar nép ma is használ, de megtalálható - állítólag - a magyar népdalokra jellemző hangzásvilág, a pentaton zene, a tulipános láda, és sok ősi szó. A tudást tehát az egész világon a Mu földjéről elszármazott "magya" nép sugározta szét...."

Lemuria Atlantisz előtt már létezett, és mi magyarok népesítettük be. Ezt az egyiptomi Toth = Tudó is leírta. Toth elmondása alapján egy cikkre hivatkozik. Lemuria.

Mit írt Platon Atlantiszról? Egy idézet a cikkből:

"... akkoriban a tenger ott még járható volt. Ugyanis a szoros előtt, amelyet Héraklész Oszlopainak neveznek, egy sziget terült el, nagyobb, mint Ázsia és Líbia (Afrika) együttvéve, s erről a szigetől akkoriban még át lehetett kelni más szigetekre, ezekről pedig a túlnan fekvő egész világrészre... Ezen az Atlantisz nevű szigeten egy nagy és csodálatra méltó birodalom állt fenn, mely nemcsak az egész szigeten, hanem sok más kisebb szigeten és ama szárazföld egyes részein is uralkodott; hatalma ezen kívül kiterjedt Líbiára, egészen Egyiptomig és Európára Türrhéniáig... Később azonban hatalmas földrengések és vízáradások támadtak, egy szörnyű nap és egy szörnyű éjszaka leforgása alatt... Atlantisz szigete elmerült a tengerben."

Egyiptomban egy főpap sírjában atlantiszi gyűrűt találtak. "... eredete Atlantiszból származik és több ezer éves.
 A gyűrű hatásfokát nézve anyaga mindegy, hogy miből készül, mert mintázatában hordja erejét. Meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív, melyben a mintázatok elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki, s így egy aktívan műkődő védőpajzsot biztosít viselőjének...magába foglal minden olyan energiát, amely a harmónikus élethez szükséges.
Az emberi aurára pozitív erősítő hatással van, mert kiegyenlíti a betegségek és káros energiák okozta elváltozásokat.
A gyűrű három fő tulajdonsága: a védelem, a gyógyítás és az intúíció erősítése..."

Honnan tudjuk, hogy a gyűrű Atlantiszról származik? A cikk végén az ujjakon való viselése után megtalálják.

Egy idézet a cikkből:"A feltételezések szerint a gyűrűn lévő háromszögek a szíriuszról érkező jeleket regisztráló antennák. Nem kizárt, hogy a gyűrű háromszög alakú elemei a piramis energiáját is jelképezik. A háromszög továbbá fényt, mozgást, életet, bőséget, védelmet szimbolizál és a védőmágia egyik legfontosabb eszközévé vált. (Őseink a bölcsőben ágacskákat helyeztek el háromszög alakban szemmelverés ellen.) Az imákat, megerősítéseket vagy varázsigéket háromszor ismételjük (megfogalmazás, felküldés, lezárás = az eredmény befogadása). A háromszög további jelentései: múlt – jelen – jövő, test – lélek – szellem, Menny – Föld – alsó világ, teremtés – fenntartás – bomlás. A két háromszög „Héraklész Oszlopait” (Gibraltár) jelképezte, melyek utat nyitottak Atlantisz felé. A háromszög istenséget, szentséget, gondviselést, védelmet is jelképez.

A gyűrű többi geometriai formái: négyzet – stabilitás, mozdulatlanság, alap (pl. a piramis alapja), a négy elem (levegő, víz, föld, tűz), az egyenlőség, a pártatlanság, a jog, az igazság, a tartósság. A négyzet és a téglalap a négy világtáj és a négy rendszeres szél megfelelői. (A három téglalap együtt ismét egy négyzetet alkot).

A kör (gyűrű - az atlantiszi minta hordozója): Végtelenség."

Ősi technológiák.

 

 

Képért katt a szövegre, nem engedi feltölteni.

 

 

A képen sumér földön talált régészeti leletek, sokezer évvel ezelőtti repülő szobrocskák. ezekkel is menekültek Atlantiszról.

Az első űrrepülőtér a Földön, Libanonban. Gilgames is ide jött, később vele is foglalkozunk, Gilgames magyar volt, magyar képírásos leletének megfejtése: ( Gilgames )

A Föld eredete, és amit a Nasa igazolt, és a sumér=szemúr=szemere magyarok Mezőföldön =Mezopotámiában leírták.

A Sínai - hegy titka.

 

Isten elhatározta, hogy az óriás lények ideje lejárt. Vagy valakik elhatározták, hogy a felesleges népességtől megtisztítják a Földet? Egy kisbolygót irányítottak a Föld felé, hogy kiloccsanjon az óceán? Ma a feleslegessé vált népességgel mit kezdenek?

 

 Emlékművekre bukkantak a Marson.

A Holdon is vannak épületek.

Atlantisz túlélői és a világra gyakorolt hatásuk.

Bakos Attila: A Duna Evangéliuma c. könyvében részletes összefoglalót ad Atlantiszról és sok hihetetlen és igaz eseményről.

 

 Ismét jön a Nibiru = Mahar-Loka =Magyar - Laka bolgó?

A titkok kiderülnek?

 

 

2011.dec 01. 2023.01.26.a cikk átmentése.