Choď na obsah Choď na menu
 


154,Mi történt a Vízözön után? Atlantisz magyar lakosságát rokonaik fogadták be

Hova menekültek az atlantiszi magyarok?

 

A világ minden táján a nagy katasztrófa után egyszerre jelentek meg a mai elnevezéssel élve ősi civilizációk. A hasonlóságok nem a véletlen, hanem ugyanazon nép elmenekült tagjai azonos nyelvi, kulturális, építészeti ismereteinek hasznosításával indultak el.

Történeteiket kőbe vésték.

Tudták tartani egy ideig a kapcsolatot a földrészek között. Kr.e. 9-12 ezer évvel (a görög lejegyzések - Platon) szerint Egyiptom és a Nyugat között a tengerben áthatolhatatlan iszaptömeg miatt szakadt meg a kapcsolat. A hajózás lehetetlenné vált. Atlantiszt földrengés pusztította el és a tengerbe süllyedt.

 

A mayák is leírták Mu földjének elmerülését.

Kr. e. 500 évvel Karthágó (= Kerthegy) magyar hajósai ismét elhajóztak a ma amerikainak nevezett kontinensre. Erről Chicenben álló vár oszlopaira vésett főniciai viseletben lévő ember - ábrázolások is bizonyítékot szolgáltatnak. A maja papok ruhája az egyiptomi papokéval mutat azonosságot.

 

Azonosítónak a nyelvet vesszük, aki a kultúrát vitte, a magyar nyelvet beszélte, magyarul jól olvasható írásos nyelvemlékeket kutatunk e honlapon. A több mint 100 lelet bemutatása a világ minden tájáról eléggé bizonyítja a magyar nyelv akkori világnyelvként történő létezését.

 

Atlantisz-Mu kontinenséről elmenekültek hajókkal, repülőkkel, helikopterekkel. Ezek létezéséről ősi feljegyzések is készültek, alkalom adtán ezeket is bemutatjuk.

 

 

Kép 1 ősi repülőmodellek. katt

 

Kép 2 ősi űrhajók katt

 

 

Rengeteg ember elpusztult. Akinek volt mivel, elmenekült.

A fenti képről 8 perces kisfilmet is megnézhet, katt az aláhúzottra.

 

Rokonaiknál telepedtek le, Egyiptomban (=Égi-ta,  Égi talaj, Ménnek országa több mint 200 magyar leletet fordítottam mai betűinkre hieroglif magyar írásról, katt),

Sumérben (Szemúr),

Mezopotámiában (Mezőföld),

Kárpát – Medencében,

Amerika földjén (maják Tikal-Tik(tyúk szavunk?(Katt ide, másik honlapon Tikal= Tikól= Tyúkól?), 

Indus – völgyében ( Katt ide, másik honlapon ollvashat róla),  

Itza (Ica = Ilona? város a mai Mexikóban, katt ide másik honlapon)

Indokínában (pl Laosz= Ló-ős.)(Katt ide Laoszról másik honlapon olvashat.),

Angkort (Katt ide, Angkorról másik honlapon is olvashat.)

 

A Római Birodalom erőszakos hódításokba kezdve leigázta környezetét és a Földközi-tenger partvidékét, lerombolva a magyar és más népek utolsó önálló államait.

Scipió elpusztította Karthágót, megsemmisült a hajóhad, a kereskedelem, a kontinensek közötti kapcsolat megszakadt. (Kik is a barbár és vérszomjas hódítók? Nem a magyar népek.) Feledésbe merültek az ősi kapcsolatok, felfedezések. A túlélő Magyarok pedig titokban tartották ismereteiket.

Később bezárták a híres egyiptomi és görög iskolákat, egyetemeket. Elégették a tudományos iratokat, felgyújtották a könyvtárakat.

 

Népirtásokkal elnéptelenítették a Földközi-tenger meghódított országait. Európa és a Római – Birodalom népei szellemi sötétségbe kerültek. (A Biblia is ír erről, Ap.csel. 19,19. és az ősi iratok elégetéséről.)

 

Szomorú vége a magyar nyelv és magyar vezetésű államok módszeres szétzúzásának.

 

A magyar nyelvcsalád utolsó magyarul beszélő törzsét mi képviseljük a Kárpát - medencében. Ilyen olyan hódításoktól, elnyomásoktól, kizsákmányolásoktól, adósrabszolgaságtól, bankoktól, gyáraink munkahelyeink lebontásától megvásárlásától elnyomva. Vajon miért támadnak ránk katonailag, gazdaságilag, pénzügyileg? Miért akarnak megsemmisíteni minket? Mit tudnak még rólunk, amit el kell titkoni előlünk?

 

Az atlantiszi magyarok mindenütt a magas kultúra továbbadásán dolgoztak. A honlap következő leleteit a figyelmükbe ajánlom. Legfontosabb volt az áramszolgáltatás helyreállítása. Következő alcím e honlapon, katt az aláhúzottra, és átlép a cikkhez

 

Krétát harci repülő védte a levegőben, Tartarosz- tartályos görögös néven. Erre később vissza térünk.

 

Öt világrész magyar helyneveit ismerheti meg egy másik honlapon, katt az aláhúzottra.

 

Térképek magyar helynevekkel, másik honlapon.

 

Egy másik honlapon az ARVISURA KIVONATOK olvasmány nagyon érdekes.

(A lapon kattintson 1-től 6-ig a sorszámokra. Néhány részt kételkedve olvasok, mert ősi krónikáink nem írnak e dolgokról. Más forrás nem erősíti meg az írásokat.) 

 

2011-december

2023.01.26. e honlapra átmentve.